miercuri, 31 decembrie 2008

Un zambet inainte de a iesi din casa ;)

Cu ce va ocupati acum? Va aranjati parul? Faceti ultimele cumparaturi sau stati deja in cozi interminabile care cu siguranta o sa apara la stirile TV? Va calcati rochia/costumul pentru diseara? Sau trageti un pui de somn pentru a fi in forma pentru o noapte lunga?
Noi somnul ni l-am facut, cafeaua am baut-o, hainele sunt pregatite, asa ca imi petrec timpul facand nimic :D si mai citesc diverse rezumate ale anului 2008. Cuvantul cel mai des intalnit pare sa fie criza...
Deoarece cred ca orice criza, personala sau financiara, poate fi supravietuita cu un amestec de ambitie, optimism si simt al umorului, va propun reproducerea unei reclame rusesti, de pe timpurile tariste, pentru o ridicare a moralului :D.
Autorul e necunoscut (probabil a inghetat bocna in muntii aia), e aparuta probabil pe la 1900 si promoveaza o marca de sapun, numit simplu si frumos Sapunul bleu, produs de un anume A.M. Jukov. Probabil reteta sapunului era foarte speciala, folosind ceva ingrendiente tibetane secrete, amestecate cu cea mai pura zapada, ca agent de inalbire si frumusete, altfel nu-mi imaginez motivul pentru care pe niste varfuri de munti (poate o fi vreun crater de pe Luna, mai stii?) sa troneze o piramida de sapun. Well, istoria reclamei e plina de sotii :D Si prezentul e chiar mai glorios decat trecutul!

Sursa

4 comments:

Anonim spunea...

beautiful blog and wishing you a delightful New Year celebrations...........

carola spunea...

Thank you for your kind words! Happy New Year!

Anonim spunea...

La ce innebunita sunt dupa beauty,daca traiam in vremea aia imi luam si eu un sapun dinala special.:)
Si eu fac nimic...toate sunt preagatite si ador sa stau aiurea si sa lenevesc.

carola spunea...

Eh, facutul de nimic e un lucru absolut necesar periodic!

Trimiteți un comentariu