marți, 9 decembrie 2008

Tarina Tarantino jewelry




Accesorii pentru par




Margele si pandantive


Cercei





Inele

Girlie, mult roz, cristale Swarovski combinate cu plastic de tip lucite, cranii, Hello Kitty cu par roz, elefanti pe post de cercei si personaje din Alisa in Tara Minunilor pe post de pandantive. Toate acestea pot fi gasite in bijuteriile create de Tarina Tarantino.
Am descoperit acest brand prin intermediul blogului Galei Darling. Tarina este fiica unor artisti, model si make-up artist in trecut. A hotarat sa se ocupe in mod profesionist de crearea de bijuterii, impreuna cu prietenul ei (cu care s-a si casatorit in 1998), dupa ce a observat ca este oprita constant pe strada si rugata sa-si vanda accesoriile facute pentru sine. Pe pagina sa povesteste ca si-a facut primele bijuterii la varsta de 3 ani, cand a primit cadou de la parinti o cutie de plastilina fimo. Pe langa liniile personale, a fost cooptata sa creeze linii speciale de bijuterii pentru Hello Kitty, pe care a personalizat-o cu par roz aprins, ca al sau. A lucrat cu echipa de la America's Next Top Model si multe dintre creatiile sale sunt purtate de diverse vedete ale momentului.
Multe dintre bijuterii sale par a fi create pentru fetite de 12-14 ani- colorate, stralucitoare si amuzante, dar preturile, destul de ridicate, calitatea materialelor folosite si calitatea design-ului le ridica in mod categoric peste nivelul Claire's. Sunt bijuterii ce trebuie purtate cu mult simt al umorului si cu buna dispozitie. Nu se vor potrivi unei ambiante corporate, desigur, dar va vor amuza la o cafea cu amicii sau la o sesiune de cumparaturi cu cea mai buna prietena ;)
Ma multe puteti afla aici.

PS: puteti da click pe imagini pentru a le vizualiza la dimensiuni mai mari.

3 comments:

Marina spunea...

Paris Hilton e fana Tarina Tarantino
Pentru mine sunt prea girlie, prefer ceva mai rock

Daiana spunea...

si eu tot de la gala am aflat despre tarina, dar sunt fana! bine, nu chiar toate-toate, multe sunt doar eye-candy, dar cateva tot mi-ar placea sa am! in plus, depinde de dipozitie :) xo

carola spunea...

@Marina si Daiane - Pai sunt cam girlie, dar am uneori cheful de a-mi face de cap purtand asa ceva ;) Sa mai sparg monotonia lookului office si sa-mi agat un personaj de-a lui Carroll la gat. Exact, depinde de dispozitie si context!

Trimiteți un comentariu