vineri, 26 decembrie 2008

Some things are meant to be together




Rochii Lala Style, create de o fata din Romania. Imi place ce spune intr-o postare recenta: Pentru mine o rochie (...) este un lucru magic pentru ca, sub mainile mele, ea se creeaza si in final ajunge sa fie un personaj. Rochitele sale sunt pline de un farmec copilaresc si naiv, de incantare fata de micile lucruri dragute care ne inconjoara. Sunt nitel retro, dar mi le imaginez combinate in cele mai diverse moduri, in functie de stilul si curajul fiecarei.

In aceeasi zi, descopar, via bitsandbobbins, creatiile unui designer de pantofi, Tracey Neuls. Si mi se pare mie sau chiar ar merge purtate cu rochitele Lala? Sunt mai putin dulci si gingase; mai curand un retro quirky, cu accent pe calapod si forma tocului, dar ar atenua din dulceata si copilaria creatiilor Lala si le-ar conferi mai multa atitudine. Ghetutele imi amintesc de cele din perioada victoriana, pe care le-am vazut pe diverse reproduceri din revistele epocii.

Cateva perechi selectate din cele doua colectii create de Tracey Neuls: oponima si TN_29.

2 comments:

Anonim spunea...

Imi plac si mie foarte tare rochiile Ioanei Diacu (si a scris foarte frumos despre cum le creeaza) si imi fac cu ochiul in special primele botine rosii!

carola spunea...

Da, botinele sunt foarte faine. Pacat ca sunt si cam scumpicele ;)

Trimiteți un comentariu