luni, 29 decembrie 2008

La Multi Ani!



Dragilor si dragelor! Eu astazi plec in concediu. Intai la Bucuresti, dupa aia la Chisinau pentru petrecerea de Revelion cu prieteni dragi si apropiati, dupa care la parintii sotului, la tara. Nu stiu daca am sa am timpul si posibilitatea de a posta in perioada aceasta, asa ca va urez de pe acum o seara de Revelion cat mai reusita! Daca o vreti linistita, in familie, asa sa fie. Daca o vreti plina de distractii si petreceri, go for it!
Anul 2008 isi ia ramas bun, cu bune si rele. S-au intamplat multe. Eu, de exemplu, m-am mutat, cu traiul si serviciul intr-o alta tara, am descoperit oameni buni si mai putin buni, dar este interesant si invat multe in fiecare zi, inclusiv comunicand cu voi, aici, pe RFB si pe twitter. Suntem o comunitate frumoasa si asta inseamna mult!
Va doresc numai bine pentru la anul! Mai putina criza si mai multe bucurii! Mai multi oameni de treaba si mai putin nesimtiti! Mai multa sanatate si putere de a va pune in aplicare visele si ideile, oricare ar fi ele!
Enjoy 2009!

PS: ma voi intoarce in jur de 10-12 ianuarie, so, stay tunned :D

Sursa imagine: myvintagevogue, pe Flickr

7 comments:

Anonim spunea...

Rev Fain,LM, etc
Sa te distrezi mai ceva ca noi. Poate reusesti un street fashion Chisinau ... ai mei au fost pe acolo si au ramas placut impresionati.

Denisa L spunea...

La multi ani si distractie placuta!

Alexandra spunea...

La multi ani, concediu placut, sarbatori minunate! Te asteptam :)

Anonim spunea...

La multi ani si distractie placuta! Sa ne vedem cu bine! Un an nou mul mai bun!

carola spunea...

Va multumesc, dragilor! Un Revelion cat mai reusit va doresc! Si un an nou mai de succes!

A-30-something spunea...

Concediu placut si la multi ani!!!

Marina spunea...

La multi ani!

Trimiteți un comentariu