vineri, 26 decembrie 2008

Just a watch



Stiti momentele alea cand toata lumea incepe sa numere ultimele secunde ale anului ce sta sa plece? 5, 4, 3..., un sarut din partea persoanei dragi, ciocnesc paharele de sampanie, urari de bine si multe zambete. Ei bine, dar daca ce va faceti daca o patiti ca noi vreo doi in urma, cand am intalnit noul an la restaurantul unor cunostinte, unde nu era nici radio, nici televizor care sa anunte ora exacta? Ce va faceti? Mi se pare cam ciudat sa stai cu telefonul in mana, verificand secundele. Mai elegant e sa te uiti la ceasul de mana si sa ii anunti pe toti ca, deh, gata, a mai trecut un an, cu bune si rele, si hai sa-l petrecem in mod memorabil :D
Deoarece Andra mi-a luat-o inainte cu imaginile de ceasuri quirky si neobisnuite, o sa-mi postez varianta de rezerva. Asul din maneca, ca sa zic asa ;)
Imi plac liniile lui usor masculine, suficient de simple incat sa poata fi usor purtat la birou si la examene, dar suficient de interesante si feminine, cat sa nu ma simt motivata sa-l dau jos prea repede. Va place? Purtati ceasuri de mana?

Il puteti gasi pe greenergrassdesign. Au mai multe ceasuri aici.

2 comments:

Andra spunea...

haha eu plec la munte :D asa ca no tv/radio! imi iau ceasul ca sa dau ora exacta ;))

carola spunea...

Hehe! Un an nou cat mai reusit si m fun!

Trimiteți un comentariu