marți, 2 decembrie 2008

H&M spring 2009 lookbook









Ce putem sa facem daca iarna de-abia s-a inceput, iar H&M a dat publicitatii primele imagini pentru primavara anului viitor? Asta e - afara e frig (si ploua!!!!) si se aprind luminitele de Craciun, iar noi, bagate sub plapuma, cu cana de ceai fierbinte alaturi, ne clatim ochii cu minunatiile pastelate care ne vor astepta in magazinele Hennes&Moritz peste cateva luni ;)
Boho-chic, rock-chic, volume interesante, niscaiva influente transparente de pe podium (va las pe voi sa le ghicit ;), sacoul in stil masculin, mult violet in continuare si pantofi cu platforma. O colectie in tendinte ce pare sa arate foarte bine! De-abia astept sa vad daca in magazine hainele vor arata la fel de seducator si calitativ ;)

Cum vi se pare lookbook-ul? Sunteti atrase de vreo piesa anume?
Mai multe imagini gasiti aici!

2 comments:

Andra spunea...

imi plac multe dar niciodata nu am gasit in magazin ce mi-am propus de acasa sa iau....si nu arata ca-n poze, asta-i clar :) oricum as da o raita la h&m de sarbatori :X

carola spunea...

calitatea nu a fost niciodata iesita din comun, dar ar fi interesant sa gasesc macar cateva piese de pe aici in magazin ;)

Trimiteți un comentariu