duminică, 7 decembrie 2008

Do you wear yellow?





Momentan, sunt inspirata sa port mult negru, gri, bej si crem, cu accente de rosu, bordeaux si violet, culoarea sezonului. Culori neutre si culori intunecate, culori in care ma simt bine pe timp de iarna. Dar citesc recent despre faptul ca galbenul va fi o una dintre culorile primaverii anului 2009, impreuna cu o serie de alte nuante foarte apetisante (mai multe detalii despre comunicatul Pantone Color Institute puteti citi aici).
Chiar avem nevoie de vreo scuza pentru a purta galben? E o culoare puternica, dar daca nu va simtiti foarte sigure, puteti alege o nuanta mai delicata. Poate fi combinata in multe moduri, foarte interesante, de la pasteluri feminine, pana la stiluri de impact, cu elemente rock si aluzii la anii '80. E o modalitate rapida de crestere a bunei dispozitii - nu prea ai cum sa te superi si sa fii trist cand piele iti este incalzita de o culoare atat de solara si plina de vitamina C - nuanta in trend se numeste Super Lemon ;).


De sus in jos - rochie Juicy Couture, pulover Catherine Malandrino, rochie Roksanda Ilincic - toate de pe Net-a-Porter.

Imagini - the Sartorialist si Hollywoodrag

3 comments:

Alexandra spunea...

Al 2 lea outfit de sus in jos e superb dar nu cred ca sunt prea multe combinatii in care as purta galben. imi place sa-l vad dar nu sa-l port

Dana spunea...

De ceva vreme tot citesc despre galben si tot vad poze cu tinute cu mult mult galben, si tot incerc... Dar nu reusesc sa alcatuiesc un outfit care sa ma reprezinte si sa si fie cu mult galben. Accente da, dar o rochie, palton sau orice de dimensiuni mai mari parca nu ma prinde.

carola spunea...

Da, cu galbenul e greu, caci poate o stralucire bolnavicioasa fetei. Eu o sa aleg nuante mai delicate, mai spre pastel sau accente, gen o esarfa, o curea, sandale etc :D

Trimiteți un comentariu