luni, 24 noiembrie 2008

What's keeping me busy


Vineri am dat o spargere de buzunar - am descoperit un magazin in Podgorica care are o oferta decenta de reviste straine. Asa ca m-am ales cu Elle si Vogue UK, Elle editia croata si cea sarba. Planific sa fac niste scan-uri dupa editiile de Elle din regiune, daca sunteti curiosi/curioase sa vedeti despre ce este vorba. Inca sunt in norisorii numarului curent de Vogue UK, avand ca tema The Fantastic Fashion Fantasy. Si wislist-ul meu de lucruri inaccesibile s-a marit.

Saptamana trecuta nu am avut nici cheful, nici rabdarea necesara unui post de Reading Goodies cum scrie la carte. Asa ca o sa ma limitez la cateva lucruri interesante pe care mi le-am notat pe parcurs.
- Un interviu cu Robert Duffy, partenerul de afaceri al lui Marc Jacobs, pe The Cut.
- Liz Jones despre rochiile pentru petrecerile de sarbatori si faptul ca nu trebuie sa platim o avere pentru a arata bine.
- Irina Markovits despre filme si moda si un top al celor mai bune ecranizari cinematografice pe Dailymail.
- Despre tiparele de limbaj...urban, Octavian Coifan
- 39andBroadway ne explica cum sta cu diferentele de marimi la hainele produse de diverse marci.
- Pentru cine este interesat de evolutia blogosferei globale - raportul Technorati pentru 2008.

Eye-candy: un superb pictorial de Vogue USA la nookie si cateva imagini de Lilian Bassman, la 10th Muse.

Si pentru fanii Stylebytes - Agathe a repus in functiune vechiul blog. Nu exista postari noi deocamdata, dat eu am profitat pentru a ma inspira din vechile imagini ;).

Vreo doua ore in urma mi s-a updatat Foxmarks-ul, unul dintre add-on-urile din Firefox (iti muta pastreaza linkurile si feed-urile online, permitandu-ti recuperarea lor). Si m-a anuntat bucuros, dupa updatare, ca am 1674 de pagini adaugate in Bookmarks... My big question - am I OK? In apararea mea pot sa spun doar ca sunt linkuri adunate in timp de 2 ani... (hint to Bodgan - acum intelegi cine facea marele trafic in G? :D)

NB: Dragilor si dragelor! Bloggeri si bloggerite de moda din Romania -dati o fuga de pagina Roxanei Radu pentru a va inscrie, daca sunteti interesati sa faceti parte din cea mai cool si faina ;) comunitate de bloggeri din Romania, dupa care, daca vi se aproba candidatura ;), participati la selectarea denumirii acestei comunitati proaspat formate.

5 comments:

Anonim spunea...

Pai, la mai multe bookmark-uri. Daca le tii organizate in curand ajungi din urma Encarta :-) . M-am prins cine era al doi-lea cititor al meu din Podgorica...

carola spunea...

Ce e Encarta?! :D
pai ce cititori mai ai de prin MNE? banuiesc ca tot eu sunt, ca T-Comul are tendinta sa ma arate pe rand din diverse orase de pe aici sau chiar din Serbia. Weird.

Anonim spunea...

Pai, un cititor e fosta mea colega, iar al doi-lea este CAROLA. :-) Asta doream sa spun.

Anonim spunea...

ce veste buna cu style bytes - am crezut ca e pierdut pe vecie chiar ma intrebam ce s-a intamplat cu agathe, sper sa scrie in curand!
mersi de veste!

carola spunea...

Cu placere, natty!

Trimiteți un comentariu