vineri, 14 noiembrie 2008

Some random facts about me

Am implinit deja o luna de blogging intensiv. Duminica implinesc 25 de ani de viata. In decembrie implinim, eu cu sotul, 3 ani de cand suntem impreuna si 1 an de casatorie.... So, un post totalmente narcisistic referitor la propria mea persoana! Celor neinteresati - dati un scroll, inchideti pagina, dati click pe vreun site din blogroll, caci toti oamenii de acolo sunt demni de atentia voastra! :)

So... Carola e un nickname.

Am locuit in 4 tari pana acum - pana la 17 ani la Chisinau, 7 ani in Bucuresti, aproape un an in Austria si de la sfarsitul lui aprilie, m-am mutat cu catel si purcel (si cateva genti imense de haine) in Muntenegru.

Pe diploma mea de studii superioare scrie specialist in Comunicare si Relatii Publice (komunikolog, in sarba :D), dar lucrez in asigurari.

Nu am, dpv profesional, nici in clin, nici in maneca cu moda, dar asta nu ma impiedica sa petrec mult timp citind si interesandu-ma. Si, de o luna incoace, blogguind. Asa ca sa ma scuze profesionistii in domeniu pentru scrierile si comentariile nitel naive si neavizate :D

Pe la 5 ani, am gasit in casa bunicii vreo 3 numere vechi de Burda germana, de prin anii 70. Cred ca asa a inceput fascinatia mea referitoare la haine si reviste.

In clasele primare, ma luptam cu plictiseala de la lectii desenand fete si haine, scotandu-mi din minti profesorii. Fapt ce nu ma impiedica sa iau note bune, ce-i drept.

In liceu, vroiam sa ma fac critic de film. Imi cheltuiam toti banii de buzunar pe bilete la cinema, reviste si carti, cat de multe puteau fi gasite in Chisinau. In facultate, ma duceam saptamanal la Cinemateca. M-a linistit maica-mea, prevenindu-ma ca risc sa mor de foame in cel mai scurt timp, avand o asemenea profesie in Chisinau.
Imi plac cartile de arta si fotografie si am suferit foarte mult cand am descoperit ca o geanta lasata la Bucuresti, cu o parte din colectia mea de reviste de moda a fost prost pastrata. Le-am aruncat pe toate, cu multa tristete.

Guilty food pleasure - KFC si inghetata.

Hmm, cam atat deocamdata :) Sa mai ramana si o doza de mister.

Nu stiu daca o sa mai reusesc sa scriu azi ceva, iar maine plecam, pentru weekend, sa vizitam parcul national Durmitor, unde se afla cel de-al doilea ca marime, dupa Grand Canyon, canion din lume. Asa ca va doresc un weekend minunat!

10 comments:

Alexandra spunea...

La multi, multi ani, distractie placuta si merci pt blogroll! Adu-ne poze! :D

carola spunea...

Merci, sa fie :) O sa ma straduiesc, sa speram ca o fie o excursie reusita :)

Denisa L spunea...

La multi ani!
duminica e si ziua tatalui meu!

apropo de desenat, cam asta am facut si inca fac si eu:))

ahh si distractie placuta!

carola spunea...

Multi ani tatalui tau, Nookie! Scorpionii (si toate celelalte zodii) sa traiasca :)

Anonim spunea...

Imi pare bine sa te cunosc Carola!
Avem multe in comun: pasiunea pt moda, licentiate in comunicare si relatii publice dar activam in alte domenii, ne mutam cuibul permanent - nici eu nu locuiesc in Ro, suntem casatorite de 1 an de zile :)
ohoooo si sunt sigura ca la o cafea am mai gasi inca 1000 de alte asemanari!
Te pup si imbratisez!

carola spunea...

Te pup si eu Dada! Si te felicit pentru ceea ce faci pe Dadamoda, caci faci bine! :)

Anonim spunea...

merci mult :X
Carola, cand ai absolvit FCRP?

carola spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
carola spunea...

@Dada - 2005, gr. 1. Tu?

Anonim spunea...

2007 :D imi pare rau ca nu ne-am cunoscut atunci, dar e perfect ca ne-am cunoscut si acum :X

Trimiteți un comentariu