duminică, 16 noiembrie 2008

Seaside birthday






Desi planificam sa ne petrecem weekendul la munte, in oraselul Zabljak, a trebuit sa ne schimbam planurile din cauza vremii foarte neprielnice - ploi si temperaturi scazute.
Asa ca am decis sa vizitam oraselul Perast (accentul cade pe prima silaba). Deoarece sezonul turistic s-a incheiat de ceva timp, nu erau prea multe localuri deschise sau ghizi doritori sa ne plimbe cu barca pana la cele doua insulite apartinand localitatii (mai multe despre aceste insule puteti afla aici si aici). Dar lipsa turistilor doar a sporit farmecul locului - pustiu, linistit, doar cativa locuitori band cafea intr-un local pustiu, vreo doi pescuind si inca vreo doi jucand baschet pe un teren construit pe apa. Imi place, macar din cand in cand, o excursie de genul asta - unde poti admira linistit natura - superbul Golf Kotor, un loc plin de istorie.


O pisica locala a hotarat sa o faca pe ghidul, dar sa si ne demonstreze cine e stapana locurilor. Fara nici o jena s-a asezat langa noi, pe gardutul de piatra, s-a lasta fotografiata ca o adevarata diva, iar cand am incercat sa o mangai, a hotarat ca nu sunt suficient de demna de aceasta onoare, a mieunat scurt si a intrat intr-o cafenea de peste drum :D Cam asa sta treaba cu reginele feline de prin zona Kotorului.
Am pus capac la cea de-a 25 aniversare printr-o cina foarte romanticoasa si gustoasa la un restaurant japonez din hotelul Splendid din Budva.
Sincera sa fiu, dupa un asemenea sfarsit de saptamana, nu am nici cel mai mic chef sa ma trezesc maine la 6 jumate si sa ma indrept spre serviciu... Voi cum v-ati petrecut zilele libere?
Va urez un inceput cat mai usor de saptamana!

PS: va rog sa scuzati calitatea discutabila a fotografiilor. Sunt facute cu telefonul si nici unul dintre noi nu e profesionist in ale incadrarii si compozitiei, din pacate. :)

4 comments:

A-30-something spunea...

La multi ani! Foarte frumos oraselul, plin de farmec! Iar pisica... nota 10!

Alexandra spunea...

pozele sunt superbe, incadrarea si compozitia, pentru mine, sunt f bune :)

carola spunea...

Multumesc-multumesc! Haide ca o sa imi creasca urechile ;) Pisica a fost geniala, intr-adevar!

Denisa L spunea...

La multi ani, cu intarziere!
foarte frumos pe acolo!

Trimiteți un comentariu