duminică, 30 noiembrie 2008

Reading goodies


Ei, uite cum a mai trecut o saptamana... Mai e putin de tot si o sa ne trezim ca am uitat sa cumparam cascaval pentru masa de Craciun si ca avem de stat cu orele la coada in supermarket! Vin Sarbatorile, yoohoo!
Ciupercutza, o bloggerita recent intervievata in cadrul proiectului Blogosfera feminina initiat pe Hotcity, a initiat o lista-catalog cu blogurile scrise de catre femei. Bogdan m-a recomandat, fara ca eu sa stiu (Multumesc fain, Bogdane! Ca intotdeauna de nota 10 ;)). Ideea e ca lista este in continuare deschisa! Va place un blog/jurnal online scris si conceput de catre o persoana de gen feminin, dati click aici si comentati lasand link-ul paginii cu pricina!

Seria de articole ale lui Octavian Coifan despre cum arata si miroase puterea! Partea intai, doi, trei, patru si cinci.

Are nevoie Bucurestiul de stlisti? pe RFB.

Un nou trend de extravaganta in Japonia - imitatul hainelor aristocratiei europene din secole trecute. Wall Street Journal.

Criza financiara ne poate oferi posibilitatea de a ne imbraca conform ceea ce suntem, nu ceea ce dorim sa parem - Newsweek.

Luxul vine intotdeauna la pachet - daca suntem in criza economica si clientii cumpara mai putine haine, atunci cu siguranta vor cumpara mai multe accesorii - IHT.

Sunteti fani ai blogurilor de street-style, dar nu aveti cum sa le urmariti pe toate? Intrati aici - imagini updatate regulat, intr-un singur loc.

Ma distreaza cum americanii au reteta pentru toate si orice (mai putin contra crizei economice se pare...) - blogurile sunt o dovada a succesului personal, nu doar un spatiu de expunere a ideilor si pasiunilor intr-o lume a concurentei. Pentru cei interesati niste recomandari pentru succesul blogurilor noi, pe Problogger.

Imagine - Karl Lagerfeld pentru Playboy, de pe etoday.

0 comments:

Trimiteți un comentariu