sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Reading goodies

E mai bine sa fii contabil, decat designer incearca sa ne demonstreze Ludmila Corlateanu. Tot ea are cateva puncte bine ochite referitoare la nebunia vintage din Romania.

Sfaturi pentru un shopping cat mai reusit in timpul reducerilor, on sau offline. Sunt scrise cu precadere pentru specificul pietei americane, dar cred ca orice shopaholica experimentata poate sa la adopte cu succes la orice piata :D

Dana, de la Shopaholic.ro si Shopaholicsite.com, ne relateaza, din miezul evenimentelor ;), cum a decurs lansarea colectiei capsula CdG pentru H&M, demonstrandu-ne, inca o data, ca e o shopperita cu experienta si determinare :)

Un interviu cu redactorul-sef al Acne Paper, revista lansata parte din grupul care face parte si brand-ul foarte hip Acne. As vrea sa obtin revista in original, presimt ca e o lectura speciala.

Erin Wilson prezice, pe IHT, reintoarcerea costumului de interviu, mai ales in conditiile in care creste rata somajului.

Noua colectie a designerului roman Lena Criveanu si discutia starnita
, in jurul acestei colectii, pe blogul Roxanei Radu. De fapt, in miniatura, o felie din vesnicile discutii privind originalitate, moda romaneasca, hainele ca piese de arta vs. hainele purtabile. Eu mai am multe de invatat.

Un interviu cu Vivienne Westwood si un articol foarte interesant despre problema rasiala in moda si mai ales modeling, ambele pe Guardian UK. Tot acolo, un review al colectiei CdG pentru H&M.

2 comments:

Anonim spunea...

sar mana

carola spunea...

Sar mana si tie pentru comentarii :)

Trimiteți un comentariu