duminică, 9 noiembrie 2008

Reading goodies


Queen Michelle, de la Kingdom of Style, intr-un pictorial-replica la cel din 10 Magazine. Merita vazut.

Un articol interesant despre Comme des Garcons, colaborarea cu H&M si despre de ce colectia-capsula ar putea fi la fel de vanduta ca cea semnata Roberto Cavalli.

Un interviu cu designer-ul Irina Marinescu, pe site-ul Dialog Textil.

Cizmele UGG sunt sunt criticate ca fiind urate si nesanatoase pentru picior, dar lumea continua sa le poarte - The Cut, NY Times.

Mai stiti acele cateva cuvinte care apar in dreptul unor fotografii din revistele de moda? Pretul la cerere? Pana acum eram convinsa ca e vorba de ultimate luxury, atat de scumpe, incat pretul ar fi prea socant pentru cititorul obisnuit. Sau produse in cantitate limitata si accesibile unui grup restrans. Se pare ca asta e doar o parte a problemei, dupa cum citim in IHT...

In Statele Unite, criza are suficiente efecte psihologice. Persoanele cu dare de mana, neafectati de declinul financiar, recunosc ca le e rusine si frica sa cheltuiasca ca si pana in prezent - mai mult pe Wall Street Journal, via Style.com.

Minunata Susie Bubble ne bucura ochiul cu fotografii facute de catre ea, la Retrospectiva YSL de la San Francisco. Un must-see :).

O serie de fotografii din backstage-ul unui photoshooting Vogue Rusia, realizate si postate de Krisatomic. Eye-candy!

Fotografie de Kate O'Brien, preluata de aici.

0 comments:

Trimiteți un comentariu