miercuri, 19 noiembrie 2008

Quote of the day

Wearable - aka saleable aka BORING! Whenever you hear “wearable” as an aspect of design direction, what the buyer/salesman/VP really means is, strip down your design to its most basic unoriginal form. Therefore they can easily (with very little work from the sales dept.) sell it in massive amounts and make tons of money, none of which you will see!

De pe 39andbroadway.

Adevarul e ca si eu folosesc acest cuvant. Purtabil. E un mod simplu si cliseistic de a spune ca o haina nu este exagerat de neobisnuita ca sa iti fie frica de ce va spune lumea de pe strada. Si cati te vor arata cu degetul. Dar limita purtabilului trebuie stabilita de fiecare in parte. In ce ne simtim bine, ce ne sta bine, ce ne face sa ne simtim puternice, atragatoare, interesante... fiecare poate sa isi introduca descrierea preferata, fiindca fiecare dintre noi este stapana propriului dulap.

2 comments:

Denisa L spunea...

unele persoane considera purtabil haine mai putin purtabile, ca sa zic asa...
dar bineinteles fiecare cu conceptia lui...

carola spunea...

:D persoanelor care considera ca getutza design e purtabil, tre sa le anuntam ca se inseala ;)
Era doar un comentariu, Nookie, ref la faptul ca fiecare trebuie sa decida pentru sine ce e mai potrivit si purtabil. Gusturile nu se discuta, dar trebuie sa exista un bun-gust pe undeva, prin dulapul ala. E un subiect luuung de discutie, ce-i drept.

Trimiteți un comentariu