luni, 24 noiembrie 2008

Dresses Love to Party: Tarafashion

Sezonul sarbatorilor de iarna se apropie vertiginos si sunt sigura ca nu sunt singura care si-ar dori o rochita noua pentru petrecerea de Revelion. Desi am cel putin 4 deja existente in dulap, in care sa incap si sa-mi placa, rochiile ca si pantofii, nu sunt niciodata suficiente, cel putin in situatia mea ;) Asa ca am zis sa initiez o rubrica dedicata in mod special cautarilor mele in domeniu. Sper sa va placa si sa reusiti si voi sa va gasiti piesa perfecta :)

O sa incep astazi cu Tarafashion - din cate stiu, este unul dintre primele magazine online din Romania, are haine simpatice, fara prea mari pretentii si preturi accesibile. Ce-i drept, nu am cumparat niciodata de la ei, asa ca nu stiu cat de calitative sunt si cum stau cu marimile. Daca a experimentat cineva aceasta marca, va rog sa lasati un comentariu, sa stim si noi despre ce e vorba!

Nu port rochii lungi la petreceri - sunt destul de formale si relativ incomode daca ai chef sa dansezi o noapte intreaga, dar aceasta rochie crem imi place. E simpla, culoare neutra e un plus (exista si pe negru), putand fi usor accesorizata si are croi ce pare avantajos pentru mai multe tipuri de siluete.
Imi plac culoarea si forma decolteului ;) In oranj nu prea aveti sanse sa va pierdeti in multime!
Totusi, daca va hotarati sa purtati o nuanta puternica, nu exagerati la capitolul accesorii. In cazul in care preferati ceva mai cuminte, aveti optiunea pe negru, ivoire sau lila.

Pentru detalii privind livrarea, preturi, marimi disponibile etc., vizitati pagina aceasta.

3 comments:

Marina spunea...

Am vazut la cineva haine de la Tarafashion si sincer aratau cam ieftin.
Pentru sarbatori mi-ar placea o rochie Precoius by Razvan Ciobanu

Anonim spunea...

am comandat de la ei cateva haine. livrarea e prompta, marimile corespund si hainele nu arata diferit de ce vedem in poza. nu au nu stiu ce design dar calitatea a fost ok...

carola spunea...

Thanks, girls. E bine de stiut :)

Trimiteți un comentariu