sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Daydreaming






Da, gandurile mele sunt numai la vacanta. Una la mare (albastra), soare (fierbinte) si cer (neinnorat). Undeva unde temperaturile sa nu coboare nici noaptea mai jos de 18 gr C. Ironia este ca locuiesc la 65 km de Marea Adriatica. O ora cu masina, pe un drum frumos de munte. Dar si la Adriatica a venit frigul. Pot vedea de pe balcon varfuri de munti dinspre Nord, deja acoperiti de zapada. Asa ca, privitul colectiilor de resort este doar o experienta estetica, nu practica - nu cred ca voi imbraca un costum de baie pana pe la anul (in Podgorica nu exista piscine acoperite decente...).
Diane von Furstenberg, colectia resort 2009. Clasica deja rochie parte peste parte (oare asa se traduce wrap dress?) - rerereeditata, rochii in dungi colorate sau cu printuri abstracte in combinatia clasica alb-negru-galben. Cateva aluzii la Chanel, prin jachetele relaxate si feminine, rochii lungi de purtat cu sandale aurii si cocktailuri exotice. Costume de baie de inspiratie retro, care arata atat de bine pe podium si in reviste dar care apar mult prea rar, din pacate, pe plaje. Preferata mea e rochia in dungi multicolore, ceva in stilul anilor 70-80, daca e sa judec dupa croiul manecilor si lejeritatea cu care se aseaza pe corp. Daca tot se reintoarce stilul anilor '80, asta e alegerea mea personala, in scop de supravietuire :D Si imi aminteste si de o fuste purtata de Carrie intr-un episod din sezonul 5 parca ;)
Vorbind despre DvF, puteti arunca o privire pe sectiunea de blog a site-ului sau - stiri si impresii despre diverse evenimente pe care designerul le organizeaza sau doar participa.

Toate imaginile sunt preluate de pe NY Mag.

0 comments:

Trimiteți un comentariu