luni, 21 decembrie 2009

Dor de vara








Am experimentat primul meu ger in Muntenegru azi-dimineata cand, iesita fiind ca o floricica in mantou scurt (roz-pal - o zic ca sa intrati in amosfera si sa vizualizati mai usor scena) peste rochie de bumbac si pantofi (!!) pe tocuri de 10 cm, am inceput sa alunec de zor pe gheata (singura explicatie rationala pentru o asemenea tinuta ar fi ca m-am trezit cand trebuia sa fiu deja la birou de un sfert de ora..., explicatiile mai putin rationale implica intrebari pe care nu vreau sa mi le pun luni seara :))
Sufar momentan de sindromul lipsei de soare si mi-as dori o escapada pe-un taram are are parte de asa ceva. Asa ca, in loc sa ma pregatesc de Craciun, sa scriu postari potrivite sezonului (pachetul de recomandari de ultima suta de metri privind rochii/pantofi/accesorii pentru petrecere) sau un articol pentru Hipmag, ma uit la rochite neserioase de vara.
Tinutele fac parte din lookbookul colectiei de primavara-vara 2010 al Francis NY, o marca specializata in crearea de haine simple si atragatoare pentru femei tinere. Colectia curenta e si ea foarte simpatica, plina de carouri colorate si rochite scurte de lana, dar in momentul asta, anume dragalasenia si usurinta cu care as vedea piesele colectiei de vara ma atrag. Nu avem parte de creatii conceptualizate, pretentioase si provocatoare sau de piese glamour-oase, doar haine simple si atragatoare, dintre cele pe care multe dintre noi ni le dorim. Lasand loc de multiple accesorizari (as mai taia din dulceata indusa de stilizarea modelului), cred ca m-as vedea buna prietena cu una dintre rochiile astea :)

2 comments:

Ina Todoran spunea...

wow, cat de purtabile sunt! Superbe!

Anca spunea...

Si eu sufar de lipsa de soare si numar zilele pana la primavara. Rochiile acestea ma fac si mai melancolica si dornica de caldura, ce n-as da sa pot purta una acum.

Trimiteți un comentariu